logo
search_icon
User profile icon
flag
0
User Cart icon
Prekės
Sveriamos prekės
logo
logo
User profile icon
0
Cart icon
search
close_icon
logo
flag
search
close_icon
shadow
shadow
ingredients
package

GOURMET EMPEROR BBQ Rub

5.49
|
-30%
3.84
Truck Icon
Pristatymo laikas: 3-4 darbo dienos
Calendar Icon
30 dienų grąžinimo garantija
Aprašymas
GOURMET EMPEROR BBQ prieskoniai – prabangus ir rafinuotas prieskonių mišinys, kuris jūsų BBQ patiekalams suteiks nepakartojamą gurmanišką skonį. Tikra karališka puota!
Ingredientai
drop-down
himalajų druska, rūkytos saldžiosios paprikos, rudasis cukrus, česnakai, kavos pupelės, svogūnai, pankolis, čiobreliai, juodieji pipirai, aitriosios paprikos.
Maistinė vertė
drop-down
Bendrasis svoris (kg): 0
Grynasis svoris (kg): 0
Energinė vertė (kJ): 1084
Energinė vertė (kcal): 258
Bendras riebalų kiekis (g): 0
Iš jų sočiosios riebalų rūgštys (g): 0
Angliavandeniai (g): 38
Iš jų cukrų (g): 18
Skaidulos (g): 16
Baltymai (g): 0
Druskos (g): 0
Aprašymas
GOURMET EMPEROR BBQ prieskoniai – prabangus ir rafinuotas prieskonių mišinys, kuris jūsų BBQ patiekalams suteiks nepakartojamą gurmanišką skonį. Tikra karališka puota!
Informacija apie siuntimą
drop-down
Mokėjimo būdai
drop-down
Informacija apie siuntimą
Pristatymo Būdai
SALDVA siūlo kelis pristatymo būdus: kurjeriu tiesiai į jūsų adresą arba atsiėmimą iš artimiausio paštomato. Pristatymo kaina priklauso nuo pasirinkto būdo, prekės svorio ir pristatymo zonos, o tiksli kaina apskaičiuojama pirkimo metu.
Pristatymo Terminai
Lietuvoje prekės pristatomos per 1-5 darbo dienas, ES per 3-7 darbo dienas, o JK per 5-10 darbo dienų. Visos siuntos yra apdraustos ir sekamos, todėl galite stebėti savo siuntos būseną per SALDVA svetainę arba naudojantis sekimo kodu.
Grąžinimo Politika
Prekes galite grąžinti per 14 dienų nuo gavimo, jei jos nenaudotos ir nepažeistos. Grąžinimo išlaidas apmoka klientas. Tarptautinis pristatymas laikosi tarptautinių taisyklių ir muitinės procedūrų. Dėl klausimų kreipkitės el. paštu info@saldva.lt arba telefonu +370 667 46156.